Rochii de mireasa Luce Sposa, Rosa Clara si Sposa dell Amore

Cauta :

COLECTIA CREME A LA CREME NEW

COLECTIA CREME A LA CREME

Glam, splendoare, lucire — Colecția Crème de la crème este o poveste despre o rochie de mireasa luxurianta pentru o mireasa la fel. Pentru femeia care alege ce este mai bun pentru ea. Cine nu se teme să experimenteze și să iasă în evidență din mulțime. Cine îsi cunoaște valoarea și a cărei privire îți taie răsuflarea. Pentru care o rochie de mireasă înseamnă strălucire, materiale de calitate, unicitate, rafinament și o croială extravagantă.

Preturi de la 7000 LEI


COLECTIA WHAT IS LOVE 2023

COLECTIA WHAT IS LOVE 2023

Această colecție este o odă către cel mai puternic, mai strălucitor și mistuitor sentiment; acel sentiment care inspiră, schimbă și dă un impuls, IUBIREA! In aceasta colectie, designerii Luce Sposa au subliniat viziunea unei ceremonii perfecte: rochii de mireasa splendide, stralucitoare, multe flori, un loc cu o atmosferă specială și cei mai apropiați oameni alături. Veti gasi rochii realizate din materiale fabuloase, umeri goi, trene lungi, o ambundenta de flori 3 D aplicate manual! Sper sa va placa!

Preturi de la 6300 LEI


COLECTIA CATWALK 2022-2023

COLECTIA CATWALK 2022-2023

Moda rochiilor de mireasa se schimba la fel de repede ca si starea de spirit a unei mirese. Astazi ii place o rochie de mireasa scurta cocheta, iar maine - o rochie de mireasa lunga si luxurianta. Pentru a multumi toate tipologiile de mirese, designerii Luce Sposa au creat capodopere in colectia Catwalk 2022-2023

Preturi de la 5200 LEI


COLECTIA 2022 SYMPHONY OF FLOWERS

Rochii de mireasa Colectia 2022 Symphony of Flowers

Colectia 2022 Symphony of Flowers este cea mai florala si mai suava colectie de pana acum. S-au folosit materiale de cea mai buna calitate ca: satin subtire, organza de matase, tull de matase, broderii unicat lucrate manual. Designerii s-a inspirat din frumusetea si gingasia florilor de crini si de lavanda.

Preturi de la 5200 LEI


COLECTIA HAUTE COUTURE 2021-2022

Rochii de mireasa COLECTIA HAUTE COUTURE 2021-2022

Colectia COLECTIA HAUTE COUTURE 2021-2022 prezinta cele mai recente modele de rochii de mireasa, de care este imposibil sa nu te indragostesti. Materiale glamuroase, unice si de foarte mare calitate, atent alese petru a rezulta modele unice. In aceasta colectie, cu siguranta vei gasi "acea " rochie de mireasa mult visata, dorita si unica, care iti va face ziua nuntii perfecta. O parte din modele le veti gasi in magazin din ianuarie 2021.

Preturi de la 5200 RON


COLECTIA LUCE SPOSA GREECE CAMPAIGN 2020/2021

Rochii de mireasa COLECTIA LUCE SPOSA 2020

Moderne si pretioase, rochiile de mireasa din colectia Greece Campaign sunt create pentru femeile care isi doresc sa se simta unice, glamuroase, frumoase si sofisticate in cea mai importanta zi din viata lor.

Preturi de la 4900 RON

Logo St Patrcik Pronovias Group
Logo St Patrick White One
Logo Adriana Alier
Logo Terani Couture
Logo Sposa dell Amore
Logo St Patrcik It`s my party

a