Rochii de mireasa Luce Sposa, Rosa Clara si Sposa dell Amore

Cauta :

COLECTIA SORRENTO ITALY 2021NEW

Rochii de mireasa COLECTIA SORRENTO ITALY 2021

Colectia SORRENTO ITALY 2021 prezinta cele mai recente modele de rochii de mireasa, de care este imposibil sa nu te indragostesti. Materiale glamuroase, unice si de foarte mare calitate, atent alese petru a rezulta modele unice. In aceasta colectie, cu siguranta vei gasi "acea " rochie de mireasa mult visata, dorita si unica, care iti va face ziua nuntii perfecta. O parte din modele le veti gasi in magazin din decembrie 2020.

Preturi de la 5200 RON


COLECTIA LUCE SPOSA 2021 PRIMROSE NEW

Rochii de mireasa COLECTIA LUCE SPOSA 2021 PRIMROSE

Va prezentam o colectie soft, pretioasa si foarte feminina. In stoc din luna septembrie 2020!

Preturi de la 4400 RON


COLECTIA PARIS 2021 NEW

Rochii de mireasa COLECTIA LUCE SPOSA Paris Campaign 2021

Colectia 2021 prezinta cele mai recente modele de rochii de mireasa, realizate din cele mai pretioase materile. Este imposibil sa nu te indragostesti de rochiile din aceasta colectie. Cu siguranta vei gasi "acea " rochie de mireasa mult visata, dorita si unica, care iti va face ziua nuntii perfecta. Colectia se inspira din "tine" : o mireasa puternica, sofisticata si absolut feminina.

Preturi de la 5500 RON


COLECTIA LUCE SPOSA 2020 GREECE CAMPAIGN

Rochii de mireasa COLECTIA LUCE SPOSA 2020

Moderne si pretioase, rochiile de mireasa din colectia Greece Campaign sunt create pentru femeile care isi doresc sa se simta unice, glamuroase, frumoase si sofisticate in cea mai importanta zi din viata lor.

Preturi de la 4900 RON


COLECTIA MONEGLIA DELIGHT

Rochii de mireasa Luce Sposa MONEGLIA DELIGHT

Romantice si pretioase, rochiile de mireasa din colectia Moneglia Delight sunt create pentru femeile care isi doresc sa se simta elegante, frumoase si sofisticate in cea mai importanta zi din viata lor. Designerii au folosit in aceasta colectie materiale fluide, pretioase si unicate.

Preturi de la 4400 RON

Logo St Patrcik Pronovias Group
Logo St Patrick White One
Logo Adriana Alier
Logo Terani Couture
Logo Sposa dell Amore
Logo St Patrcik It`s my party

a