Rochii de mireasa Luce Sposa, Rosa Clara si Sposa dell Amore

Cauta :

COLECTIA CREME A LA CREME NEW

COLECTIA CREME A LA CREME

Glam, splendoare, lucire — Colecția Crème de la crème este o poveste despre o rochie de mireasa luxurianta pentru o mireasa la fel. Pentru femeia care alege ce este mai bun pentru ea. Cine nu se teme să experimenteze și să iasă în evidență din mulțime. Cine îsi cunoaște valoarea și a cărei privire îți taie răsuflarea. Pentru care o rochie de mireasă înseamnă strălucire, materiale de calitate, unicitate, rafinament și o croială extravagantă.

Preturi de la 7000 LEI


COLECTIA WHAT IS LOVE 2023

COLECTIA WHAT IS LOVE 2023

Această colecție este o odă către cel mai puternic, mai strălucitor și mistuitor sentiment; acel sentiment care inspiră, schimbă și dă un impuls, IUBIREA! In aceasta colectie, designerii Luce Sposa au subliniat viziunea unei ceremonii perfecte: rochii de mireasa splendide, stralucitoare, multe flori, un loc cu o atmosferă specială și cei mai apropiați oameni alături. Veti gasi rochii realizate din materiale fabuloase, umeri goi, trene lungi, o ambundenta de flori 3 D aplicate manual! Sper sa va placa!

Preturi de la 6300 LEI


COLECTIA CATWALK 2022-2023

COLECTIA CATWALK 2022-2023

Moda rochiilor de mireasa se schimba la fel de repede ca si starea de spirit a unei mirese. Astazi ii place o rochie de mireasa scurta cocheta, iar maine - o rochie de mireasa lunga si luxurianta. Pentru a multumi toate tipologiile de mirese, designerii Luce Sposa au creat capodopere in colectia Catwalk 2022-2023

Preturi de la 5200 LEI