Rochii de mireasa San Patrick, Rosa Clara si Sposa dell Amore

Cauta :

COLECTIA MONEGLIA DELIGHT 2019 NEW

Rochii de mireasa SPOSA DELL AMORE MONEGLIA DELIGHT 2019

Romantice si pretioase, rochiile de mireasa din colectia Moneglia Delight sunt create pentru femeile care isi doresc sa se simta elegante, frumoase si sofisticate in cea mai importanta zi din viata lor. Designerii au folosit in aceasta colectie materiale fluide, pretioase si unicate.

Preturi de la 4400 RON


COLECTIA NOBLE GOLD 2019

Rochii de mireasa SPOSA DELL AMORE COLECTIA NOBLE GOLD 2019

Aceasta colectie Haute Couture va ofera rochii de mireasa realizate din tesaturi fine, decorate cu broderii si margelute. Este o colectie atragatoare si fascinata.

Preturi de la 4500 RON


COLECTIA LA VIE DIVINE

Rochii de miresa SPOSA DELL AMORE COLECTIA LA VIE DIVINE

Aceasta colectie este parca desprinsa din povestile din copilarie. Veti descoperi rochii de mireasa fabuloase, cu broderii 3D, in nuante indraznete. Vrei sa fii regina serii? Atunci incearca aceste modele!

Preturi de la 5100 RON


COLECTIA MARMARIS

Rochii de mireasa SPOSA DELL AMORE COLECTIA MARMARIS

Colectia Marmaris va ofera modele de rochii de mireasa suave, elegante si sexi. Designerii au ales cele mai frumoase broderii si tesaturi ca sa ofere un aer fresh. Daca ziua nuntii se va desfasura intr-un cadru intim, sau in aer liber, atunci oricare din aceste modele sunt potrivite.

Preturi de la 3100 RON


Colectia Exclusive
Rochii de mireasa SPOSA DELL AMORE Colectia Exclusive
Colectia Faith
Rochii de mireasa SPOSA DELL AMORE Colectia Faith
Colectia de rochii de mireasa Sposa dell Amore 2018-2019, a fost creata special pentru voi din pasiune pentru frumos. Aici veti regasi modele de rochii de mireasa unice , sensibile, pline de dragoste si speciale, iar ca stiluri va oferim rochii de mireasa A-line, rochii de mireasa sirena, rochii de mireasa stil printesa , dar si stil empire/grecesc din matase sau voal, care va vor face sa simtiti emotia evenimentului special care va urma.
Logo St Patrcik Pronovias Group
Logo St Patrick White One
Logo Adriana Alier
Logo Terani Couture
Logo Sposa dell Amore
Logo St Patrcik It`s my party