Rochii de mireasa San Patrick, Rosa Clara si Sposa dell Amore

Cauta :

COLECTIA COMO LAKE 2020 NEW

Rochii de miresa COLECTIA COMO LAKE 2020

Colectia Como Lake prezinta cele mai recente modele de rochii de mireasa, de care este imposibil sa nu te indragostesti. Materiale glamuroase, unice si de foarte mare calitate, atent alese petru a rezulta modele unice. In aceasta colectie, cu siguranta vei gasi "acea " rochie de mireasa mult visata, dorita si unica, care iti va face ziua nuntii perfecta.

Preturi de la 5100 RON


COLECTIA NOVIA ELEGANTE

Rochii de mireasa Vasylkov Colectia MARMARIS

Aceasta colectie de mireasa va ofera rochii de mireasa realizate din tesaturi fine, danteluri diverse, decorate cu broderii si margelute. Este o colectie atragatoare, fascinata, in care te vei regasi.

Preturi de la 4200 RON


COLECTIA LA VIE DIVINE

Rochii de miresa Vasylkov Colectia  LA VIE DIVINE

Aceasta colectie este parca desprinsa din povestile din copilarie. Veti descoperi rochii de mireasa fabuloase, cu broderii 3D, in nuante indraznete. Vrei sa fii regina serii? Atunci incearca aceste modele!

Preturi de la 5100 RON


COLECTIA MARMARIS

Rochii de mireasa SPOSA DELL AMORE COLECTIA MARMARIS

Colectia Marmaris va ofera modele de rochii de mireasa suave, elegante si sexi. Designerii au ales cele mai frumoase broderii si tesaturi ca sa ofere un aer fresh. Daca ziua nuntii se va desfasura intr-un cadru intim, sau in aer liber, atunci oricare din aceste modele sunt potrivite.

Preturi de la 3100 RON

Logo St Patrcik Pronovias Group
Logo St Patrick White One
Logo Adriana Alier
Logo Terani Couture
Logo Sposa dell Amore
Logo St Patrcik It`s my party

a